Programma

Het belooft weer een geweldig weekend te worden op zaterdag 18 en zondag 19 augustus in Liessel. Met een leuk programma in de feesttent en natuurlijk een grote wei vol vrachtwagens wordt Truckshow Liessel 2018 weer een onvergetelijk weekend. Truckliefhebber of niet? Dit evenement wil je niet missen!

Ook dit jaar is er weer een leuk programma voor jong en oud. Beide dagen zijn de volgende activiteiten georganiseerd: miniaturenshow, diverse kramen, springkussens, draaimolen, clown, kinderschminken en ruim 650 vrachtwagens met voor de derde keer de showhoek waar de trucks staan die je echt gezien moet hebben!

In de grote festivaltent is het hele weekend feest! Op de zaterdagavond gaan we knallen met Jannes, Royal Beat, Craniax en als afsluiter Ludovicus en Ricardo Moreno. Zondagmiddag staat Henk Wijngaard op het programma. Resident DJ: DJ Mark.

De entree bedraagt zaterdag € 10,00 en zondag € 5,00. Weekendkaarten zijn verkrijgbaar voor € 12,50. Kinderen tot 14 jaar hebben gratis toegang.

Zaterdag is Truckshow Liessel geopend vanaf 13.30 uur, zondag vanaf 9.00 uur. Op zondag is rond 15.00 uur de prijsuitreiking. De deelnemende vrachtauto’s zullen zondag rond 16.30 uur het terrein verlaten.

 

Truckshow Liessel 2018 zal plaatsvinden op zaterdag 18 en zondag 19 augustus.

 

Tijdens Truckshow Liessel is voor zowel onze deelnemers als bezoekers ons Algemeen Reglement van toepassing.