Links

Gebr. Swinkels

Sinds de oprichting van Gebr. Swinkels in het begin van de jaren tachtig zijn wij uitgegroeid naar een onderneming die gespecialiseerd is in cultuurtechniek, weg- en waterbouw en grond- en sloopwerken. Het bedrijf bestaat uit een dynamisch team van kundige mensen met vestigingen te Vlierden, Asten en Belfeld.

Joosten Winkelstellingen

Joosten winkelstellingen is al meer dan 25 jaar een groothandel voor zowel nieuwe als gebruikte winkelstellingen waaronder tegometall stellingen. Wij leveren stellingen voor iedere branche. Doordat wij beschikken over een grote voorraad zijn onze levertijden zeer kort en onze prijzen zeer aantrekkelijk.

Nick van Berlo Transportfotografie

Al van jongs af aan is Nick gefacineerd door vrachtwagens. Op zijn 8ste bezocht hij de eerste truckshows al en zijn hele leven staat in het teken van deze prachtige wagens. Voor hem was er ook geen twijfel over wat hij later wilde worden: vrachtwagenchauffeur.

Mooie foto’s maken van mooie trucks. Dat is wat Nick graag doet. Het is begonnen met wat foto’s die hij zelf maakte tijdens truckshows. Daarna was er steeds meer vraag naar zijn gemaakte foto’s. Hierdoor werd het al snel een uit de hand gelopen hobby.

24/7 Chauffeursdiensten

24/7 Chauffeursdiensten is een bemiddeling- uitzendorganisatie in de transportbranche. Onze kracht ligt in de prettige en open omgang met zowel opdrachtgevers als onze uitzendcollega’s. Wij gaan voor een sterke persoonlijke benadering waarin wederzijdse tevredenheid voorop staat. Op deze basis zijn we dagelijks bezig met het werven, selecteren en uitzenden van vakkundige chauffeurs voor uiteenlopende opdrachtgevers in de vervoerssector.

V8 Power

Al jaren de enige echte onofficiële Scania V8 Fansite van Nederland. Met een vrijwel dagelijks groeiend fotoboek waar nu al ruim 15.500 foto’s in verzameld zijn. Daarnaast is er aandacht voor nieuw afgeleverde modellen maar worden ook de oudjes niet vergeten. Leuke onderdelen zijn onder andere de V8 classics, miniaturen, vooruitblik en verder zetten wij de V8power.nl fans in het zonnetje. Genoeg te doen dus!

Powertrucks

De vernieuwde truckspot-website van Nederland. Deze site staat geheel in het teken van vrachtauto`s. Je kunt hier veel foto`s en filmpjes vinden. Ook staan er een aantal specials en primeurs op deze website.

Transpass

Transpass stelt internationale transportbedrijven voordelige passen ter beschikking voor de afwikkeling van tolbetalingen, tankingen op Europese autowegen en kan voor u de BTW-terugvordering verzorgen.

Verhees Grondwerken

Onze belangrijkste werkzaamheden bestaan uit grondwerken, sloopwerken, containerverhuur en transport. Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat al 20 jaar succesvol werkt in Helenaveen en omgeving. Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn naast een economische inzet van machines en materieel onze belangrijkste kernwaarden

De Peeltruckers

Deze vereniging werd opgericht in januari 1998 te Milheeze en heeft op dit moment +/- 55 leden.

Van Boxmeer Groep

Van Boxmeer groep is al jaren een begrip in de automotive-markt. Met name toegespitst op ondersteunende diensten voor de transportbranche. Carrosseriebouw, schadeherstel, spuitwerk of een complete restyling van uw wagenpark; er is erg veel mogelijk.