Programma

Het belooft weer een geweldig weekend te worden op zaterdag 19 en zondag 20 augustus in Liessel. Met een leuk programma in de feesttent en natuurlijk een grote wei vol vrachtwagens wordt Truckshow Liessel 2023 weer een onvergetelijk weekend. Truckliefhebber of niet? Dit evenement wil je niet missen!

Ook dit jaar is er weer een leuk programma voor jong en oud. Zo is er een miniaturenshow, diverse kramen, springkussens, draaimolen, ballonnenclown, kinderschminken en ruim 700 vrachtwagens met onze speciale showhoek waar de trucks staan die je echt gezien moet hebben!

In de grote festivaltent is het hele weekend feest! Op zaterdag gaan we vanaf 15.00 uur los met John West, Freddy Moreira, Barry Fest, Marco Schuitmaker, Daani, Plug ’n Play, Q-Music Het Foute Uur, FeestDJ Gradje, DJ Mark-E en FeestDJ Daan. Zondagmiddag staat Henk Wijngaard op het programma. Resident DJ: DJ Mark.

De entree bedraagt zaterdag EUR 15,00 en zondag EUR 7,50. Weekendkaarten zijn verkrijgbaar voor EUR 20,00. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn via onze website verkrijgbaar. Aan de deur is de entreeprijs EUR 2,50 per ticket hoger.

Zaterdag is Truckshow Liessel geopend vanaf 13.00 uur, zondag vanaf 9.00 uur. Op zondag is rond 15.00 uur de prijsuitreiking. De deelnemende vrachtauto’s zullen zondag rond 16.00 uur het terrein verlaten.

 

Truckshow Liessel 2024 zal plaatsvinden op zaterdag 17 en zondag 18 augustus.

Tijdens Truckshow Liessel is voor zowel onze deelnemers als bezoekers ons Algemeen Reglement van toepassing.