Programma

Het belooft weer een geweldig weekend te worden op zaterdag 19 en zondag 20 augustus in Liessel. Met een leuk programma in de feesttent en natuurlijk een grote wei vol vrachtwagens wordt Truckshow Liessel 2017 weer een onvergetelijk weekend. Truckliefhebber of niet? Dit evenement wil je niet missen!

Ook dit jaar is er weer een leuk programma voor jong en oud. Beide dagen zijn de volgende activiteiten georganiseerd: miniaturenshow, diverse kramen, springkussens, draaimolen, clown, kinderschminken en ruim 650 vrachtwagens met voor de tweede keer de showhoek waar de trucks staan die je echt gezien moet hebben!

In de grote festivaltent is het hele weekend feest! Op de zaterdagavond gaan we knallen met de Snollebollekes, de coverband Proost! en als afsluiter Ludovicus van Veghel en Ricardo!! Zondagmiddag gaan we door met de band Look@That. Resident DJ: DJ Mark.

De entree bedraagt € 10,00 per dag. Weekendkaarten zijn online verkrijgbaar voor € 12,50, aan de deur voor € 15,00. Entree per dag t/m 17 jaar is € 5,00. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Zaterdag is Truckshow Liessel geopend vanaf 13.30 uur, zondag vanaf 9.00 uur. Op zondag is rond 15.00 uur de prijsuitreiking. De deelnemende vrachtauto’s zullen zondag rond 16.30 uur het terrein verlaten.

 

Truckshow Liessel 2018 zal plaatsvinden op zaterdag 18 en zondag 19 augustus.

 

Tijdens Truckshow Liessel is voor zowel onze deelnemers als bezoekers ons Algemeen Reglement van toepassing.